Innehåll

Hem

Nyheter

Produkter

Vetenskapliga principer

FAQ

Massmedia

Diskussioner

Kontakta oss

Om ossEdge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuzmin Ski Technology AB

Drum 011

Alate Grip

Demonstration (WMV, 12,7 MB)

Order

Glidet av ett par goda snabba skidor är resultat av ett mycket enkel smörjmedel - vatten. Vattenhinna kan vara alltför tunn för att ge en tillfredsställande skidglid, om vädret är riktigt kallt. Under torr kall snö förhållanden vi måste göra allt för att utnyttja tillgänglig smältvattenfilm så effektiv som möjligt. Av denna anledning har vi för uppgift minimera ojämnheter på skidbelaget.

Vår nya produkt Kuzmin™ Drum 011 är en innovativt enkel anordning som pressar ner och utjämnar skidbelaget. Den anordningen används tillsammans med en vinkelslip som har M14 spindel (mest vanligt). Den höga rotationshastigheten (upp till 12000 v/min) bidrar till fantastisk effektivitet.

Våra egna tester visade en mätbar glidförbättring i jämförelse med enbart Kuzmin™ minus stålsickel. Även vid mycket blötsnö förbättras glidet efter belags bearbetning med Kuzmin™ Drum 011 och någon grovt rillverktyg.

Bruksanvisning:

Vänligen se Demonstration.

Kuzmin™ Drum 011 ska användas som vilken roterande borste som helst. Skillnaden är att Kuzmin™ Drum 011 ska tryckas lite hårdare mot belaget i jämförelse med roterande borste.

OBS!: Vi rekommenderar en vinkelslip med variabel hastighet. T.ex. Bosch GWS 6-115E, GWS 11-125 CIE, Metabo WE 14-125 VS. Man ska prova sig fram med ett lägre varvantal i början. Och sedan öka den successivt.

Använd alltid skyddsglasögon!Goggles

Den andra skillnad mor roterande borste att Kuzmin™ Drum 011 har ingen hår (stubb) att tappa, därför Kuzmin™ Drum 011 är i stort sätt ett oslitbart verktyg.

Drum 011

Use 01

Use 02

Use 03